Накладка розпушувача КШН-5.6 (прав.) «Резидент» (Галещина Машзавод)

Артикул: КШН-5,6.85.00.00.03 Категория:

Описание

Накладка розпушувача КШН-5.6 (прав.) «Резидент» (Галещина Машзавод)